Semestertider

Saturday July 4th, 2009

  • Alex Schulman, ett levande bevis på att man inte behöver en hjärna för att jobba i mediabranchen, tycker att bloggar är onödiga. Han måste ha varit inne här och läst.
  • I dagarna pågår Stadsfesten i Skellefteå. Det är den period på året som alla medelålders människor som man aldrig sett förut väller ut ur sina radhus för att trängas, dricka jättemycket öl ur plastmuggar och vara allmänt stökiga medan alla finkulturella himlar med ögonen och klagar på fenomenet på Twitter och i bloggar. Jag tillhör självklart kategori #2.
  • Och så vädret. En lågtrycksrygg rör sig in över Sverige och kommer ligga där de närmaste fyra veckorna. Temperatur mellan fem och tio grader, risk för snöblandat vid norrlandskusten i samband med cykelturer.

Comments Off

Comments are closed.