Släkten är värst

Friday July 24th, 2009

Jag håller som bäst på att släktforska. Eller forska och forska, jag sammanställer lite som andra har forskat fram. Vissa skulle kanske kalla det fusk. Nåväl.

Hur som helst googlade jag fram ett släktträd på min sambos sida. Eller träd och träd, när man kommer tillräckligt långt tillbaka är det mer som en snårskog med pilar huller om buller. Tydligen var det inte särskilt många personer som flyttade norrut och befolkade dessa otillgängliga trakter en gång i tiden, så alla verkar nästan vara släkt med alla på något vis.

Som tur är har jag inte kommit så långt med min egen släkt, men jag misstänker att det kan dyka upp lite otrevligheter där också. Man kanske istället borde samla frimärken och, likt frikyrkorna, leva i ignoransens härliga värld istället.

3 kommentarer »

3 Responses to “Släkten är värst”

 1. Enar Says:

  July 28th, 2009 at 22:30

  Jovars, mitt släktträd blir bara smalare och smalare ju högra upp man kommer…

  Jo, phpgedview är riktigt fint för att visa vad man ahr sedan, tycker jag.

 2. Bror Says:

  August 1st, 2009 at 19:54

  Berätta så fort du hittat nåt så ja kan byta namn o skaffa hemlig identitet..

 3. Jonas Says:

  August 2nd, 2009 at 13:58

  Ah, tack för tipset. Ska försöka få ut det hela på internätet vid tillfälle…