Rädda Barnen

Thursday October 29th, 2009

Det närmar sig den tiden på året när barn ränner runt i kvarteret och frågar efter “bus eller godis”. Som den humanist jag är jagar jag barnen från gården med luftpistol. Det lär barnen att inte komma tillbaka år efter år och likt flyttfåglarna bli beroende av oss.

2 kommentarer »

2 Responses to “Rädda Barnen”

  1. bibbi Says:

    October 30th, 2009 at 21:47

    har utmanat dig.. kolla i min blogg

  2. bibbi Says:

    October 31st, 2009 at 11:42

    föresten,, skaffa en tvivelaktigt avlad blandning av diverse hundraser och sätt fast den i en aldeles för grov kedja på farstun, sätt sedan upp lappar om att ilsken hund siktats på eran adress,,, borde funka på de barn som har någotsånär funtade föräldrar.. de övriga kan du öva skytte på… ( spara kulor tänkte jag )